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Study of the fatty acid profile and the aroma composition of oil obtained from roasted Colombian coffee beans by supercritical fluid extraction

Hurtado-Benavides, Andrés Y Dorado A., Daniela Y Sánchez-Camargo, Andrea del Pilar (2016) Study of the fatty acid profile and the aroma composition of oil obtained from roasted Colombian coffee beans by supercritical fluid extraction. The Journal of Supercritical Fluids, 113. pp. 44-52. ISSN 08968446

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URL Oficial: http://doi.org/10.1016/j.supflu.2016.03.008
Tipo de Elemento: Artículo
Asunto: Q Ciencias > QD Chemistry
T Tecnología > TP Chemical technology
Division: Facultad de Ingeniería Agroindustrial > Programa de Ingeniería Agroindustrial > Productividad
Depósito de Usuario: DOCTOR ANDRÉS MAURICIO HURTADO BENAVIDES
Fecha Deposito: 23 Abr 2018 15:02
Ultima Modificación: 07 May 2018 14:41
URI: http://sired.udenar.edu.co/id/eprint/4131

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