Aspirantes
Estudiantes
Docentes
Administrativos
SAPIENS
Correo Institucional

Study of the yield and fatty acid profile of coffee oil from roasted beans obtained with supercritical carbon dioxide.

Hurtado-Benavides, Andrés Y Dorado A., Daniela (2013) Study of the yield and fatty acid profile of coffee oil from roasted beans obtained with supercritical carbon dioxide. In: III Iberoamerican Conference on Supercritical Fluids PROSCIBA 2013, 01 al 05 de Abril del 2013, Cartagena, Colombia. (Unpublished)

Full text not available from this repository.
Tipo de Elemento: Conferencia o Taller artículo (Poster)
Información Adicional: Ponencia de difusión internacional.
Asunto: Q Ciencias > QD Chemistry
T Tecnología > TP Chemical technology
Division: Facultad de Ingeniería Agroindustrial > Programa de Ingeniería Agroindustrial > Productividad
Depósito de Usuario: DOCTOR ANDRÉS MAURICIO HURTADO BENAVIDES
Fecha Deposito: 12 Sep 2018 15:01
Ultima Modificación: 12 Sep 2018 15:01
URI: http://sired.udenar.edu.co/id/eprint/4867

Ver Elemento Ver Elemento