Up a level |
Cejudo-Bastante, Maria Jesús Y Hurtado, Nelson Y Delgado, Angelica Y Heredia, Francisco (2016) Impact of pH and temperature on the colour and betalain content of Colombian yellow pitaya peel (Selenicereus megalanthus). Journal of Food Science and Technology, 53 (5). pp. 2405-2413. ISSN 0975-8402
Cruz, Silvia Y Cifuentes, Diego Y Hurtado, Nelson Y Roman, Maritza (2016) Síntesis de Piridazin-3(2H)-onas asistida por Microondas en Condiciones Libre de Disolvente. Información Tecnológica, 27 (5). pp. 57-62. ISSN 0718-0764
Cruz, Silvia Y Cifuentes, Diego Y Hurtado, Nelson Y Roman, Maritza (2016) Síntesis de Piridazin-3(2H)-onas asistida por Microondas en Condiciones Libre de Disolvente. Información Tecnológica, 27 (5). pp. 57-62. ISSN 0718-0764
Garcia, A. Maria Y Moreno, Viviana Y Delgado, S.Ximena Y Galeano, Luis-Alejandro (2016) Encapsulation of SALEN- and SALHD-Mn(III) complexes in an Al-pillared clay for bicarbonate-assisted catalytic epoxidation of cyclohexene. Journal of Molecular Catalysis A: Chemical, 416 (2). pp. 10-19.
Hurtado, Nelson Y Montes-Lora, Sandra Y Mosquera, Natalia Y Heredia, Francisco Y Cejudo-Bastante, Maria Jesus (2016) Effect of technological practices on individual betalains and antioxidant activity of Columbian betalain-rich raw materials. International Journal of Food Science & Technology, 51 (4). pp. 1041-1047. ISSN 1365-2621
Hidalgo-Troya, Arsenio Y Galeano, Luis-Alejandro Y Cabrera, Lucero (2016) Optimización de las condiciones de preparación del precursor de intercalación en Medio Concentrado para la obtención del catalizador Al/Fe-PILC activo en la Tecnología PCFH. In: XXVII Congreso Internacional de Estadística, 12-18 de agosto de 2016, Sincelejo, Sucre- Colombia.